Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μανωλάς απέκλεισε τον Ερνέστο! (vids)

Ο Μανωλάς απέκλεισε τον Ερνέστο! (vids)
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 - 23:53

Μια ακόμα απίστευτη βραδιά στο UEFA Champions League. Η Ρόμα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, νικώντας την 3-0 στο «Ολίμπικο» και ανατρέποντας το 4-1 του πρώτου ματς στο «Καμπ Νου». Με τον Κώστα Μανωλά να είναι συγκλονιστικός και να αποκλείει τον Ερνέστο. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε εκπληκτικό ματς. Σε ό,τι αφορά την άμυνα «εξαφάνισε» τον Λουίς Σουάρες και γενικότερα την επιθετική γραμμή των «μπλαουγκράνα». Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό!

Είχε φυλάξει το καλύτερο για το 82ο λεπτό! Ο Κώστας πετάχτηκε με κεφαλιά το πρώτο δοκάρι προ του Σεμέδο και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τερστέγκεν που έμεινε άναυδος. Αυτό ήταν το «χρυσό» γκολ που έστειλε τη Ρόμα στα ημιτελικά του UEFA Champions League.

Νωρίτερα είχαν κάνει δουλειά ο ΝΤζέκο στο 6’ και ο Ντε Ρόσι στο 58’ με πέναλτι. Με την ομάδα του Βαλβέρδε να έχει παθητικό ρόλο στο ματς και τον Μέσι με τους συμπαίκτες του να είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.

Στο άλλο ματς η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Σίτι στο Μάντσεστερ και ολοκλήρωσε θριαμβευτικά την πρόκριση στην τετράδα, αφού νίκησε με ανατροπή. Ο Ζεσούς άνοιξε το σκορ στο 2’, αλλά Σαλάχ στο 56’ και Φιρμίνιο στο 77’ ολοκλήρωσαν τη μεγάλη νίκη των «κόκκινων». Αξίζει να σημειώσουμε πώς οι «πολίτες» ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν δοκάρι με τον Σίλβα, στο 34’.

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση από την «άσπρη βούλα»!

Πρόκριση από την «άσπρη βούλα»!

Με πέναλτι που σηκώνει συζήτηση στις καθυστερήσεις, η Ρεάλ μείωσε σε 1-3 στη Μαδρίτη κόντρα στη Γιουβέντους και πέρασε στα ημιτελικά. Στο ρελαντί προκρίθηκε και η Μπάγερν κόντρα στη Σεβίλλη.

Απίστευτη βραδιά! (vids)

Απίστευτη βραδιά! (vids)

Στις ρεβάνς για τα προημιτελικά του UEFA Europa League! Μαρσέιγ, Σάλτσμπουργκ, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασαν στην τετράδα.

Προβάρει τον τίτλο ο Βαλβέρδε

Προβάρει τον τίτλο ο Βαλβέρδε

Η Μπαρτσελόνα θέλει πλέον 11 βαθμούς στις 7 αγωνιστικές που μένουν στην Ισπανία για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.