Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αβαντάζ για Μαρσέιγ, όλα ανοικτά για Ατλέτικο και Άρσεναλ (vids)

Αβαντάζ για Μαρσέιγ, όλα ανοικτά για Ατλέτικο και Άρσεναλ (vids)
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 00:23

Οι πρώτοι αγώνες για την ημιτελική φάση του Europa League δημιούργησαν ένα μεγάλο φαβορί για τον τελικό. Αυτή είναι η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου.

Με τον Έλληνα επιθετικό να αγωνίζεται για 90 λεπτά, οι Γάλλοι νίκησαν 2-0 στο Βελοντρόμ την Σάλτσμπουργκ και απέκτησαν μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης. Τα γκολ για την ομάδα της Μασσαλίας σημείωσαν οι Τοβέν (15‘) και Ενζί (63‘) μετά από τις ασίστ του Παγιέ.

Στο άλλο ματς που έγινε στο «Έμιρεϊτς», Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης έμειναν στο 1-1 και όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς στη Μαδρίτη. Με ην ισπανική ομάδα να αγωνίζεται με παίκτες από το 10ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βρσάλικο. Και μάλιστα στο 13’ αποβλήθηκε και ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο προπονητής της Ατλέτικο, για διαμαρτυρία.

Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με το γκολ του Λακαζέτ στο 61’, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» είπαν την τελευταία… κουβέντα! Στο 82’ ο Γκριεζμάν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης που ίσως αποδειχθεί «χρυσό» για την πρόκριση στον τελικό του Europa League που θα διεξαχθεί στη Λιόν.

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή για τη Ρεάλ

Ανατροπή για τη Ρεάλ

Με 2-1 επικράτησε στην έδρα της Μπάγερν η ομάδα του Ζιντάν παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League.