Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μέλλον του Μιραλάς...

Το μέλλον του Μιραλάς...
Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 - 17:36

Δύσκολα θα συνεχίσει ο Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Θα επιστρέψει στην Έβερτον από την οποία ήρθε τον Ιανουάριο στον Θρύλο, όπως όλα δείχνουν. Και ποια θα είναι η επόμενη ημέρα της καριέρας του. Σύμφωνα με τον αναλυτή Έντι Σνέλντερς, που μίλησε στο «voetbalkrant.com», ο 30χρονος επιθετικός θα πρέπει να σκεφτεί καλά πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα.

Μιλώντας στο βελγικό Μέσο, το πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείο της εθνικής Βελγίου ως αναλυτής αγώνων, αναφέρθηκε στην επόμενη... ημέρα της καριέρας του Μιραλάς, λέγοντας: «Υποθέτω πώς θα επιστρέψει στην Αγγλία και την Έβερτον. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κοιτάξει στην αγορά ή να το κάνει κάποιος άλλος για εκείνο ώστε να δει τι μέλλει γενέσθαι. Όταν για μερικά χρόνια δεν είναι ένας παίκτης στην πρώτη... γραμμή, τότε είναι δύσκολη η συνέχεια. Κάτι που ισχύει για τον Κέβιν και θα είναι δύσκολο να βρει κάτι πάρα πολύ καλό, σε υψηλό επίπεδο».

Με τον πρώην βοηθό προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» να συμπληρώνει: «Είναι ακόμα διεθνής με την εθνική Βελγίου, μέλος της ομάδας, οπότε εκτιμώ πώς ο ατζέντης του θα του βρει μια καλή πρόταση. Ίσως αυτό να μην είναι στην Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία, αλλά σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικής. Ή θα μπορούσε να επιστρέψει στο Νησί, σε μια ομάδα μικρότερη που θα τον πιστέψει και θα τον βοηθήσει. Μην κάνει κάτι ανάλογο με ό,τι συνέβη με τον Γιανουζάι. Να φεύγει δηλαδή συνεχώς δανεικός και να επιστρέψει ξανά».

Διαβάστε επίσης