Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίλαν για Μπρούνο Βιάνα

Μίλαν για Μπρούνο Βιάνα
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - 16:43

Την περίπτωση του Μπρούνο Βιάνα εξετάζουν στην Μίλαν σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα την O’Jogo. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, οι «ροσονέρι» έχουν στη μεταγραφική του λίστα τον αμυντικό της Μπράγκα και πρώην του Ολυμπιακού.

Οι Ιταλοί «τσεκάρουν» εδώ και αρκετό καιρό τον παίκτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι προτίθενται να καταθέσουν πρόταση στην Μπράγκα για να τον αποκτήσουν. Μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικούς μήνες, ο πορτογαλικός σύλλογος προχώρησε στην αγορά του παίκτη από τον Θρύλο με κανονική μεταγραφή, καθώς τον είχε πάρει αρχικά με τη μορφή δανεισμού.

Με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει πώς η ομάδα από το Μιλάνο έχει «σκανάρει» τον 23χρονο Βραζιλιάνο και σκοπεύει να κάνει την προσφορά της, με τους Πορτογάλους να έχουν τον τελευταίο λόγο από τη στιγμή που στο συμβόλαιό τους με τον Μπρούνο Βιάνα υπάρχει ρήτρα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Ο Νεϊμάρ πάει Ρωσία

Ο Νεϊμάρ πάει Ρωσία

Στην 23άδα της εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο Μουντιάλ ο Καμπιάσο!

Στο Μουντιάλ ο Καμπιάσο!

Ο Αργεντινός, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, πάει Ρωσία ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Κολομβίας.

Το… αντίο του Αμβούργου!

Το… αντίο του Αμβούργου!

Τελικά υποβιβάστηκε, με την Equipe να παρουσιάζει τις ευρωπαϊκές ομάδες που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.