Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πήρε ξανά η Ατλέτικο Μαδρίτης (vids)!

Το πήρε ξανά η Ατλέτικο Μαδρίτης (vids)!
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 00:57

Μια ακόμα φορά που ισπανική ομάδα κατακτά το Europa League. Το ένατο τρόπαιο που πάει στη χώρα τους από το 2004 και μετά. Με την Σεβίλλη να έχει 5 και την Ατλέτικο Μαδρίτης, το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, να επιβεβαιώνει τα προγνωστικά και να σηκώνει το δεύτερο, τη τάξει, ευρωπαϊκό τρόπαιο για 3η φορά στην ιστορία της (2010 και 2012 οι προηγούμενες). Οι «ροχιμπλάνκος» στον τελικό που έγινε στη Λιόν κυριάρχησαν απόλυτα και νίκησαν με 3-0 την Μαρσέιγ που πλήρωσε τα δικά της, μεγάλη λάθη.

Το κακό για τους Γάλλους ήταν πώς ο Μήτρογλου προέρχονταν από τραυματισμό, δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα και μπήκε στο ματς στο 73'. Ο «πιστολέρο» έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία του, καθώς στο 80ό λεπτό σηκώθηκε ψηλότερα από όλους τους αμυντικούς της Ατλέτικο, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας του Όμπλακ.

Σε ό,τι αφορά το ματς, πρωταγωνιστής για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν ο Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 21' μετά από λάθος στην άμυνα και στο 49' πέτυχε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη των Μαδριλένων. Τέλος, το «κερασάκι» ήρθε στο 89' με τον Γκάμπι να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Διαβάστε επίσης

Λάμψη Αμπιντάλ στη Λιόν

Λάμψη Αμπιντάλ στη Λιόν

Ο Γάλλος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού μετέφερε την κούπα του Europa League για τη σέντρα του τελικού.

Στο Μουντιάλ ο Καμπιάσο!

Στο Μουντιάλ ο Καμπιάσο!

Ο Αργεντινός, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, πάει Ρωσία ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Κολομβίας.