Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνημα με 5άρα για τη Ρωσία (vids)

Ξεκίνημα με 5άρα για τη Ρωσία (vids)
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - 20:15

Εύκολο ξεκίνημα για την οικοδέσποινα Ρωσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η «αρκούδα» επικράτησε με 5-0 της Σαουδικής Αραβίας και έδειξε αναγεννημένη μετά από τα ανεπιτυχή φιλικά που είχε το προηγούμενο διάστημα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12’ όταν ο Γκολόβιν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και Γκαζίνσκι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν μια εξαιρετική αντεπίθεση, ο Γκολόβιν και πάλι βρήκε μόνο του στα αριστερά τον Τσερίσεφ ο οποίος σήκωσε τη μπάλα πάνω από δύο τάκλιν Σαουδάραβων, πλάσαρε και έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Τζιούμπα έκανε το 3-0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γκολόβιν. Όλα τα λεφτά το μαγικό γκολ με το αριστερό εξωτερικό φάλτσο του Τσερίσεφ για το 4-0, με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Γκολόβιν το 5-0 στο 94’.

Οι συνθέσεις:

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Ζομπνίν, Γκαζίνσκι, Γκολόβιν, Σαμέντοφ (64΄Κουζιάεφ), Τζαγκόεφ (24’ λ.τ Τσερίσεφ), Σμόλοφ (70’ Τζούμπα)

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ-Μαγιούφ, Αλ-Μπρεΐκ, Οσ. Χαουσαουί, Ομ. Χαουσαουί, Αλ-Σαρανί, Οταΐφ (64΄Φαχάντ), Αλ-Νταουσαρί, Αλ-Φαράζ, Αλ-Τζασάμ, Αλ-Σερί, Αλ-Σαλάουι (84’ Ασίρι)

Δείτε τα γκολ του ματς:

Διαβάστε επίσης

Ώρα Μουντιάλ…

Ώρα Μουντιάλ…

Ξεκινάει η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη με την αναμέτρηση της «οικοδέσποινας» Ρωσίας κόντρα στη Σαουδική Αραβία.