Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με... ασίστ Χατζισαφί, νίκη για το Ιράν! (vid)

Με... ασίστ Χατζισαφί, νίκη για το Ιράν! (vid)
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 - 19:58

Πολύ μεγάλη νίκη για το Ιράν, στην πρεμιέρα του στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Οι Ασιάτες που είχαν βασικούς Καρίμ και Εσάν πήραν τη νίκη με τυχερό γκολ, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Κι έτσι επικράτησαν 1-0 του Μαρόκου, κάνοντας ιδανική εκκίνηση στη διοργάνωση.

Με τον Χατζισαφί να έχει συμμετοχή στη φάση του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης. Διότι από τα πόδια του παίκτη του Ολυμπιακού προήλθε το γκολ του ματς. Στο 90’+5 εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, στην «καρδιά» της άμυνας του Μαρόκου, εκεί που ο Μπουαντούζ προσπάθησε να απομακρύνει αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Ο Χατζισαφί είχε αρκετά καλή απόδοση, αγωνιζόμενος ως αμυντικό χαφ (σ.σ.: αριστερό) στην ενδεκάδα του Ιράν. Καλή παρουσία είχε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που ξεκίνησε στα πλάγια αλλά στην πορεία πέρασε πιο κεντρικά.

Μαρόκο (Χερβέ Ρενάρντ): Μουνίρ, Χακίμι, Μπενατιά, Σαΐς, Ζίγιεκ, Ελ Αχμάντι, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Αμραμπάτ, Χαρίτ, Ελ Κααμπί.

Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Τσέσμι, Πουραλιγκαντζί, Ρεζαεγιάν, Μασούντ, Εμπραχίμι, Αμίρι, Ανσαριφάρντ, Αλιρεζά, Αζμούν.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση του Ιράν με το Μαρόκο, σε μια φάση που ξεκίνησε με τον Χατζισαφί.

Διαβάστε επίσης