Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Πριμέρα Ντιβισιόν ο Γιαννιώτας!

Στην Πριμέρα Ντιβισιόν ο Γιαννιώτας!
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 23:30

Στην Πριμέρα Ντιβισιόν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται δανεικός, από τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Γιαννιώτας έμεινε στο 1-1 στην έδρα της κόντρα στη Νουμάνθια. Αλλά μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς, ήταν εκείνη που πήρε το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου από τη Σεκούντα Ντιβισιόν.

Ο Έλληνας εξτρέμ που είχε καταλυτική συνδρομή στο πρώτο ματς, όταν και αγωνίστηκε βασικός, δημιουργώντας παράλληλα το πρώτο γκολ της Βαγιαδολίδ, αυτή τη φορά δεν ήταν στο αρχικό σχήμα. Μπήκε στο ματς στο 75’, αντικαθιστώντας τον Τόνι Βίγια. Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν αρκετά κινητικός, ως αριστερό εξτρέμ.

Για την ιστορία του ματς, η Νουμάνθια ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 87’ με το γκολ του Μανού ντε Μοράλ. Αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χάιμε Μάτα σημάδεψε σωστά μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1 και προκάλεσε ντερίλιο ενθουσιασμού σε συμπαίκτες και φιλάθλους της Βιγιαδολίδ για την άνοδο.

Διαβάστε επίσης