Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα με τρίποντο για τους Κροάτες (vid)

Πρεμιέρα με τρίποντο για τους Κροάτες (vid)
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 23:53

Με το… δεξί ξεκίνησε η Κροατία την παρουσία της στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Στην πρεμιέρα της κόντρα στη Νιγηρία, στο Καλίνιγκραντ, επικράτησε 2-0 και τέθηκε επικεφαλής στον όμιλό της, καθώς στο άλλο ματς Αργεντινή και Ισλανδία είχαν μείνει το απόγευμα στην ισοπαλία, 1-1.

Η «παρέα» του Μόντριτς ήταν πιο σοβαρή, πιο αποτελεσματική και ήξερε τι να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Σε αντίθεση με τους Αφρικανούς που δεν έπαιξαν ρεαλιστικά.

Πρωταγωνιστής στο ματς ήταν ο Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης επιθετικός ήταν μέσα και στα δύο γκολ της Εθνικής του. Στο 32’ από εκείνον ξεκίνησε η φάση που ολοκληρώθηκε με το αυτογκόλ του Ετέμπο. Έτσι έγινε το 1-0.

Και αστο 70ό λεπτό κέρδισε το πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Εκόνγκ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μόντριτς που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Ρέμπιτς (78' Κόβατσιτς), Κράμαριτς (60' Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Μάντζουκιτς (86' Πιάτσα).

Νιγηρία (Γκέρνοτ Ρορ): Ουζόχο, Σέχου, Τροστ Εκόνγκ, Μπαλόγκουν, Ιντόγου, Εντίντι, Ετέμπο, Μόουζες, Όμπι Μίκελ (88' Νουάνκουο), Ιγουόμπι (62' Μούσα), Ιγκάλο (73' Ιχεανάτσο).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτει τις καλύτερες στιγμές και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρεμιέρα με τρίποντο για τους Κροάτες (vid)
Πρεμιέρα με τρίποντο για τους Κροάτες (vid)

Διαβάστε επίσης