Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έκλεψε» τον πόντο η Ελβετία (vids)

«Έκλεψε» τον πόντο η Ελβετία (vids)
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - 23:01

Ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Μέσι, αλλά ούτε και ο Νεϊμάρ, ξεκίνησαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Ελβετία, κατάφερε και «έκλεψε» τους βαθμούς από την Βραζιλία, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Η Βραζιλία ήταν πολύ καλύτερη με την έναρξη της αναμέτρησης και μόλις στο 11’ είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία με τον Νεϊμάρ να κάνει το γύρισμα στην μικρή περιοχή, η μπάλα να φτάνει στα πόδια του Παουλίνιο, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να κάνει το σουτ εκτός ισορροπίας και τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στην επόμενη φάση όμως οι Βραζιλιάνοι άνοιξαν το σκορ, ίσως με το ομορφότερο τέρμα που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Κοουτίνιο, βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια από τα αριστερά και με ένα «μαγικό» δεξί φαλτσαριστό σουτ, έκανε το 1-0. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Βραζιλία να έχει την καθολική υπεροχή και την Ελβετία να μην μπορεί να βρει χώρους προκειμένου να φτάσει στο τέρμα του Άλισον.

Ωστόσο η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική. Οι Ελβετοί μπήκαν… αγριεμένοι και στο 50’ ισοφάρισαν σε 1-1 χάρη σε κεφαλιά του Ζούμπερ, ο οποίος βρέθηκε ολομόναχος στην πλάτη του Μιράντα. Βέβαια, η αντεπίθεση της Ελβετίας ήταν μέχρι εκεί, γιατί στη συνέχεια «κάθισαν» και οι δύο ομάδες, με αποτέλεσμα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να μην αλλάξει κάτι.

Διαβάστε επίσης