Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντα.... στην πρόκριση (vid)!

Ντα.... στην πρόκριση (vid)!
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 - 22:53

Η Ρωσία είναι μια... ανάσα από την πρόκριση για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διοργανώνει. Η «οικοδέσποινα» του φετινού Μουντιάλ έκανε το δύο στα δύο στη διοργάνωση. Νικώντας 3-1 την Αίγυπτο, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη.

Οι Αφρικανοί ηττήθηκαν, αλλά ήταν και άτυχοι. Διότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από ένα αυτογκόλ, μετά από «στείρο» πρώτο ημίχρονο που έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0). Στο 47’ ο Φατί στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του Ελσενάουι, την έστειλε στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ της Αιγύπτου (1-0).

Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στους Ρώσους που μέσα σε τρία λεπτά σκόραραν άλλες δύο φορές και μετέτρεψαν το εύθραυστο 1-0 σε 3-0. Ο Τσερίσεφ στο 59’ και ο Ντζούμπα στο 62’, ουσιαστικά «καθάρισαν» το ματς για τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι «Φαραώ» ξαναμπήκαν στο ματς με το πέναλτι που κέρδισε ο Σαλάχ στο 73’ και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, μειώνοντας σε 3-1. Γκολ στην επάνοδο του κορυφαίου Αιγύπτιου παίκτη, μετά τον τελικό του Champions League. Όμως, αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετά για να μπορέσει η ομάδα του Κούπερ να πάρει κάτι από το ματς, που ολοκληρώθηκε με τη Ρωσία νικήτρια (3-1).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της αναμέτρησης στην Αγία Πετρούπολη

Διαβάστε επίσης