Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ Κροατία, έστειλε την Αργεντινή... σπίτι της (vid)

Σούπερ Κροατία, έστειλε την Αργεντινή... σπίτι της (vid)
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 - 22:54

Μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι την μεγαλύτερη, νίκη της ιστορίας της σε Παγκόσμιο Κύπελλο πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης η Κροατία. Οι Βαλκάνιοι διέλυσαν με 3-0 την Αργεντινή και πήραν, πανηγυρικά, το εισιτήριο για τη φάση των «16». Με την «αλμπισελέστε» να απογοητεύει για ένα ακόμα ματς και να αντιμετωπίζει, πλέον, το φάσμα του αποκλεισμού.

Το ματς ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Μετά από ένα «σκληρό» πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις, αλλά με πολλά φάουλ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). Στο δεύτερο μέρος, όμως, το σκηνικό άλλαξε άρδην. Υπό την έννοια ότι το μοιραίο λάθος του Καμπαγέρο στο 53’ έδωσε την ευκαιρία στον Ρέμπιτς να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ και να κάνει το 1-0.

Η Αργεντινή προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν βρήκε απαντήσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα της Κροατίας που έλεγξε το ματς. Η γκολάρα του Μόντριτς, με ένα βολέ έξω από την περιοχή στο 80ό λεπτό, ήταν το σημείο που όλοι κατάλαβαν ότι το ματς είχε τελειώσει και πώς δεν υπήρχε επιστροφή για την «αλμπισελέστε». Για να έρθει και το… κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις με το γκολ του Ράκιτιτς (90’+1) που διαμόρφωσε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησε της ομάδας του.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές και τα τρία γκολ από το θρίαμβο των Κροατών κόντρα στην Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης