Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποχαιρέτησε με νίκη η Σαουδική Αραβία

Αποχαιρέτησε με νίκη η Σαουδική Αραβία
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 - 19:15

Νίκη γοήτρου στις καθυστερήσεις πήρε η Σαουδική Αραβία κόντρα στην Αίγυπτο, αποχαιρετώντας έτσι το Παγκόσμιο Κύπελλο με το κεφάλι ψηλά.

Οι Σαουδάραβες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ έκαναν την ανατροπή με τέρμα του Αλ-Νταουσαρί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πήραν τη νίκη με 2-1. Τρομερό τέρμα από τον Σαλάχ, απέκρουσε και πέναλτι ο 45χρονος τερματοφύλακας της Αιγύπτου Ελ-Χαντανί.

Έτσι, οι τυπικά γηπεδούχοι επιστρέφουν στην πατρίδα τους έχοντας πάρει έστω μια νίκη στη διοργάνωση, ενώ η Αίγυπτος απογοήτευσε και πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα στην εθνική χωρίς τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και ενδεχόμενος και τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική της Αιγύπτου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σαουδική Αραβία (Χ. Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ Σαχρανί, Μ. Χαουσαουί, Οσ. Χαουσαουί, Αλ Μπουράικ, Οταΐφ, Αλ Μοκαουί, Αλ Φαράζ, Αλ Νταουσαρί, Μπαχμπρί (65΄ Ασίρι), Αλ Μουαλάντ (79΄ Αλ Σεχερί)

Αίγυπτος (Ε. Κούπερ): Ελ Χανταρί, Φατί, Αλί Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντέλ Σαφί, Χάμεντ, Ελ Νένι, Τρεζεγκέ (81' Καχραμπά), Σαΐντ (40+7’ Ουάρντα), Σαλάχ, Μόχσεν (64' Σομπί).

Διαβάστε επίσης

Εύκολα η Κολομβία (vid)

Εύκολα η Κολομβία (vid)

Οι Νοτιοαμερικάνοι επικράτησαν με 3-0 της Πολωνίας και την άφησαν εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.