Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην οκτάδα με «οδηγό» Νεϊμάρ! (vid)

Στην οκτάδα με «οδηγό» Νεϊμάρ! (vid)
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 19:05

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πανηγύρισε η Βραζιλία. Μπορεί να… ζορίστηκε λίγο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο νίκησε 2-0 το Μεξικό και εξασφάλισε το «εισιτήριο» για την οκτάδα!

Με «οδηγό» τον Νεϊμάρ, ο οποίος ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης του γηπέδου, οι Βραζιλιάνοι «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση από το 50’ και μετά και έκαναν ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή. Πλέον, χωρίς Αργεντινή, Πορτογαλία, Γερμανία, Ισπανία και φυσικά, Ιταλία και Ολλανδία, η «σελεσάο» μπορεί να ονειρεύεται!

Στο 51’, ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ έπειτα από παράλληλη σέντρα του Ουίλιαν και λίγα λεπτά πριν το φινάλε, ο Φιρμίνο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, γκολ τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Όσον αφορά το Μεξικό, «πάλεψε» αρκετά, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Βραζιλία (Τίτι): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίζ, Γουίλιαν (90’ Μαρκίνιος), Παουλίνιο (80’ Φερναντίνιο), Κασεμίρο, Νεϊμάρ, Φελίπε Κοουτίνιο (86’ Φιρμίνο), Γκάμπριελ Ζεσούς.

Μεξικό (Χ. Κ. Οσόριο): Οτσόα, Άλβαρες (55’ Τζόναθαν Ντος Σάντος), Αγιάλα, Σαλσέδο, Γκαγιάρδο, Έρέρα, Μάρκες (46’ Λαγιούν), Γκουαρδάδο, Κάρλος Βέλα, Λοσάνο, Ερνάντες (60’ Χιμένες).

Διαβάστε επίσης