Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο CR7 ετοιμάζεται για το Τορίνο

Ο CR7 ετοιμάζεται για το Τορίνο
Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 - 23:26

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τόσο τα ιταλικά όσο και τα ισπανικά, είναι αρκετά πιθανό να τελειώσει άμεσα η μετακίνησή του από τους πρωταθλητές Ευρώπης στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η διοίκηση των «μπιανκονέρι» έδωσε το ΟΚ για να προχωρήσει η μεταγραφή, με το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι στα 100.000.000 € για να αφήσει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τη Μαδρίτη και να μεταβεί στο Τορίνο, όπου θα φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους.

Με τον ατζέντη του CR7, Ζόρζε Μέντες, να κάνει δηλώσεις για ό,τι αναμένεται να επακολουθήσει προσεχώς. Ο Πορτογάλος μάνατζερ τόνισε: «Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο τελικά αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι αιώνια ευγνώμων στο σύλλογο, στον πρόεδρο, στην ομάδα, στο ιατρικό τιμ, στους οπαδούς και σ’ όλους τους Μαδριλένους σε όλο τον κόσμο», για να συμπληρώσει: «Θα είναι μόνο για ένα νέο επίπεδο και μια νέα πρόκληση στην εκπληκτική καριέρα του».

Το ιταλικό Sky Italia ανάφερε: «Έτοιμη να κλείσει Ρονάλντο η Γιουβέντους», με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να ενημερώσει, μέσω twitter, ότι «Ο Μαρότα πάντα στα μιλανέζικα γραφεία της Γιουβέντους, περιμένοντας να επιβεβαιώσει ο Μέντες οριστικά το ποσό αποδέσμευσης (100 εκ. ευρώ) του Κριστιάνο και τον τρόπο πληρωμής της Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 30 εκατ. ευρώ (καθαρά) οι απολαβές, 4 χρόνια το συμβόλαιο».

Διαβάστε επίσης