Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υποφέραμε στα πρώτα 20 λεπτά»

«Υποφέραμε στα πρώτα 20 λεπτά»
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 20:22

Η Έουπεν νίκησε τον Ολυμπιακό στο φιλικό που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής. Το ματς είχε δύο διαφορετικά «ημίχρονα». Τα πρώτα 60 λεπτά που ο Θρύλος ήταν πολύ καλός και ένα τελευταίο ημίωρο που η βελγική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τις αλλαγές και τα λάθη των «ερυθρολεύκων» και πήρε τη νίκη με 3-2. Πάντως, ο Κλοντ Μακελελέ δεν κρύφτηκε…

Ο προπονητής της Έουπεν μιλώντας μετά το τέλος της φιλικής αυτής αναμέτρησης, εξήγησε: «Ήταν ένα φιλικό ματς. Στα πρώτα 20 λεπτά υποφέραμε. Από αυτά τα ματς μπορείς να πάρεις πολλά διδάγματα, για να βελτιωθείς. Είναι καλό να είσαι νικητής, αλλά μερικές φορές χρειάζεται και να υποφέρεις, όπως έγινε στα πρώτα 20 λεπτά, από τον αντίπαλο, να διαχειριστείς τους χρόνους και να αντιδράσεις την κατάλληλη στιγμή».

Όσον αφορά στα ματς, συμπλήρωσε: «Είναι καλό να δίνουμε τέτοιου τύπου ματς, για να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία ματς. Από αυτό το ματς παίρνουμε μαθήματα. Δεν χρειάζεται να προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και εμείς και όταν μας δίνετε η ευκαιρία, να αξιοποιούμε τα δικά μας αγωνιστικά πλεονεκτήματα».

Διαβάστε επίσης

Τα πριμ του Μουντιάλ

Τα πριμ του Μουντιάλ

Η FIFA θα δώσει έναν… πακτωλό χρημάτων στις ομάδες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Γαλλία στην κορυφή του κόσμου (vid)

Η Γαλλία στην κορυφή του κόσμου (vid)

Οι «τρικολόρ» σε έναν τελικό-διαφήμιση του ποδοσφαίρου, νίκησαν 4-2 την Κροατία και αναδείχθηκαν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το προφίλ της Έουπεν

Το προφίλ της Έουπεν

Αυτή είναι η βελγική ομάδα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό επί βελγικού εδάφους.