Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πονάει» μπροστά η Λουκέρνη

«Πονάει» μπροστά η Λουκέρνη
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 - 01:51

Tο πρώτο «εμπόδιο» του Ολυμπιακού για την είσοδο στους ομίλους του Europa League είναι η Λουκέρνη, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα από την κλήρωση. Η ελβετική ομάδα όμως, παρότι πιο έτοιμη από τον Θρύλο, είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, κυρίως στην επίθεση!

Πιο αναλυτικά, οι Ελβετοί βασίζονται μόνο σε δύο καθαρόαιμους φορ, τους Τόμι Γιούριτς και Σκέλκιμ Ντεμχασάζ. Ο πρώτος, ο οποίος ήταν διεθνής με την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος φαίνεται ότι δεν… γεμίζει το μάτι του προπονητή Ρενέ Βάιλερ. Κάτι που φάνηκε κόντρα στην Ξαμάξ, στην πρεμιέρα για το ελβετικό πρωτάθλημα. Ο Ντεμχασάζ, παρά την απουσία του Γιούριτς, δεν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και πέρασε ως αλλαγή. Στην κορυφή λοιπόν, ξεκίνησε ο Ρούμπεν Βάργκας που είναι αριστερός εξτρέμ και όχι στράικερ!

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Ελβετία, η Λουκέρνη αναμένεται να ενισχυθεί στην επίθεση! Μάλιστα, φημολογείται, ότι ο Κάιο, που ανήκει στη Μακάμπι Χάιφα, είναι στόχος των Ελβετών. Τα σενάρια για το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο ξεκίνησαν από την παρουσία του στα επίσημα του Swissporarena, στον αγώνα με την Ξαμάξ!

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπήρχαν χώροι...»

«Δεν υπήρχαν χώροι...»

Στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, αναφέρθηκε ο Μαρκ Φαν Μπόμελ.