Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία η Νότιγχαμ στην πρεμιέρα

Ισοπαλία η Νότιγχαμ στην πρεμιέρα
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018 - 19:21

Αν και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε με ισοπαλία τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην πρεμιέρα της Championship.

Οι «ρεντς» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι και έτσι άρχισαν το φετινό πρωτάθλημα παίρνοντας έναν βαθμό.

Η Νότιγχαμ «πλήρωσε» το κακό πρώτο 40λεπτο με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 5’ χάρη σε τέρμα του Βάιμαν. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν από το πρώτο μέρος ωστόσο η προσπάθεια του Μέρφι σταμάτησε στο δοκάρι στο 28’.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα των «ρεντς» είναι τελείως διαφορετική. Οι γηπεδούχοι πίεζαν έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Μέρφι στο 46’ μετά από σέντρα του Γκεντιούρα.

Η ενδεκάδα της Νότιγχαμ: Παντιλιμόν, Νταρίκουα, Ντόουσον (87’ Φιγκεϊρέδο), Φοξ, Όζμπορν, Γουότσον, Γκεντιούρα, Ντίας (80’ Λόλεϊ), Καρβάλιο, Γκονζάλβες, Μέρφι (73’ Γκράμπαν).

Διαβάστε επίσης

Λουκέρνη - Λουγκάνο Live

Λουκέρνη - Λουγκάνο Live

Εντός έδρας αναμέτρηση για την Λουκέρνη στο τελευταίο της ματς πριν τον Ολυμπιακό για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Live στις 20:00 από το gavros.gr.

Έκανε «σεφτέ» η Λουκέρνη

Έκανε «σεφτέ» η Λουκέρνη

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έρχεται με νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά το 4-2 κόντρα στη Λουγκάνο.