Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλό αποτέλεσμα και η ισοπαλία»

«Καλό αποτέλεσμα και η ισοπαλία»
Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 - 18:33

Οι άνθρωποι της Λουκέρνης ξέρουν καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός, τι σημαίνει Καραϊσκάκη. Κι αυτό φάνηκε και το απόγευμα της Τετάρτης, στη συνέντευξη Τύπου των Ελβετών. Με τον Ρενέ Βάιλερ να σχολιάζει πώς ακόμα και η ισοπαλία θα είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού απέφυγε, πάντως, να ανοίξει τα… χαρτιά του σε ό,τι αφορά τους «ερυθρολεύκους». Αναλυτικά όσα τόνισε…

Τι εικόνα έχετε από τον Ολυμπιακό βάσει των φιλικών που έχετε παρακολουθήσει;

Σίγουρα τα φιλικά δεν είναι ό,τι καλύτερο για να καταλάβω για τον Ολυμπιακό πολλά πράγματα. Περιμένω ένα καλό ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Ποιους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα… κλειδώνατε στα αποδυτήρια;

Δεν μπορώ να σας πω ποιους παίκτες θεωρώ επικίνδυνους, αυτό θα ήταν καλύτερο να το γνωρίζω εγώ κι οι παίκτες μου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό.

Ποιο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για την αναμέτρηση στον Πειραιά;

Σίγουρα και στα δύο ματς θέλουμε δύο καλά αποτέλεσμα, η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα όπως και να σκοράρουμε ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης

«Ο Κονσεϊσάο δεν παραχωρεί τον Ερνάνι»

«Ο Κονσεϊσάο δεν παραχωρεί τον Ερνάνι»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού, όμως ο τεχνικός της Πόρτο σύμφωνα με την «O Jogo» θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Πήρε (και) Βίντρα η Μπέρνλι

Πήρε (και) Βίντρα η Μπέρνλι

Μετά την απόκτηση του Τζο Χαρτ, η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ του Europa League ανακοίνωσε την απόκτηση και του Ματέι Βίντρα.