Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαίο «διπλό» με θετικό Ιγκόρ!

Σπουδαίο «διπλό» με θετικό Ιγκόρ!
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 - 00:52

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League έκανε η ΑΕΚ Λάρνακας στην Αυστρία.

Με βασικό τον δανεικό από τον Ολυμπιακό, Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος πραγματοποίησε θετική εμφάνιση σε όλο το 90λεπτο, η κυπριακή ομάδα «έφυγε» με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Στουρμ Γκρατς, νικώντας 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Οι Κύπριοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και κυριάρχησαν απόλυτα.

Όσον αφορά τα γκολ, η ομάδα από τη Λάρνακα άνοιξε το σκορ στο 47’ με κεφαλιά του Τρουγιόλς και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 74’ με δυνατό σουτ του Τρισκόφσκι.

Στουρμ Γκρατς: Σίμπενχαντλ, Αυλωνίτης, Σπεντλχόφερ, Μάρεσιτς, Λόβριτς (63’ Λάβρετς), Ζούλγε, Γκρόζουρεκ (46΄Χούσπεκ), Χιερλάντερ, Κοχ, Πινκ, Χόσινερ (57’ Εζέ).

ΑΕΚ Λάρνακας: Τόνιο, Σίλβα, Ιωάννου (59’ Μοϊσοφ), Τρουγιόλς (80’ Τέτε), Γκονζάλεθ, Χέφελ, Λαρένα, Ακοράν, Κάσες, Τρισκόφσκι (77’ Τομάς), Γιάννου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι o Απόλλων Λεμεσού «συνέτριψε» με 4-0 τη Ντιναμό Μπρεστ στην Κύπρο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης

Η δράση στο Europa League

Η δράση στο Europa League

Προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ πήραν τα φαβορί, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς.