Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο τρίποντο

Το πρώτο τρίποντο
Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 - 18:50

Την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Championship της Αγγλίας πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Νότιγχαμ. Επιβλήθηκε 1-0 της Ρέντινγκ και συνέχισε την αήττητη πορεία της, μετά από τρεις αγωνιστικές.

Μετά τις ισοπαλίες, αμφότερες με σκορ 1-1, κόντρα σε Μπρίστολ Σίτι (εκτός έδρας) και Γουέστ Μπρομ (εντός έδρας), αυτή τη φορά η Φόρεστ αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα για να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα είχε τον έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα, αλλά χρειάστηκε 68 λεπτά για να φτάσει στο γκολ με πρωταγωνιστή τον Σουντανί. Ο 30χρονος Αλγερινός που πήγε φέτος στην Αγγλία βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ με το αριστερό πόδι, από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή και προκάλεσε τους έντονους πανηγυρισμούς των φίλων της Νότιγχαμ που ήταν στις εξέδρες του «Σίτι Γκράουντ».

Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς, την κατοχή της μπάλας με ποσοστό 54% -στο 46% το αντίστοιχο της Ρέντινγκ- και αυτή τη φορά διατήρησαν το προβάδισμα ως το τέλος, για να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη. Αποτέλεσμα που έφερε τη Νότιγχαμ στην 4η θέση, στο -2 από την πρωτοπόρο Μίντλεσμπρο.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάντιλιμον, Φιγκειρέδο, Φοξ, Γκουέντιουρα, Κόλμπακ, Γκράμπαν, Ζ. Καρβάλιο (56’ Σουντανί), Όσμπορν, Λόλεϊ (78’ Ρόμπινσον), Νταρίκουα, Ντίας (56’ Κας).

Ρέντινγκ: Μανόνε, Γιάντομ, ΜακΣέιν, Μέϊλερ (71’ Μπακούνα), Μπάλντοκ (59’ ΜακΝάλτι), Μπάροου, Ιλόρι, Μεϊτέ, Μπόντβαρσον, Μπλάκετ (83’ Ρίτσαρντς), Κέλι.

Διαβάστε επίσης