Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το μυαλό στην Αγγλία

Με το μυαλό στην Αγγλία
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - 08:41

Η Μπασάκσεχιρ είναι η άλλη ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League. Με την τουρκική ομάδα να αντιμετωπίζει την προσεχή Πέμπτη την Μπέρνλι, εκτός έδρας. Κάτι που σημαίνει πώς οι Τούρκοι έχουν αυτό το ματς στο μυαλό.

Αλλά πριν από αυτό προηγείται η αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ (12:/08, 19:30) για την πρώτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο Αμπντουλάχ Αβτσί δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα.

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και παραμένει αμφίβολο το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί ξανά. Επίσης εκτός πλάνων παραμένει και ο Αρντά Τουράν που «κουβαλάει» από πέρσι βαριά «καμπάνα».

Πιθανή ενδεκάδα για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Μερτ, Καϊτσάρα, Ντα Κόστα, Επουρεάνου, Κλισί, Εμρέ, Μαχμούτ, Βίσκα, Ιρφάν Τσαν, Ελία και Μπάγιτς.

Διαβάστε επίσης

Live ενημέρωση τα ματς των αντιπάλων του Θρύλου

Live ενημέρωση τα ματς των αντιπάλων του Θρύλου

Δείτε σε live ενημέρωση την αναμέτρηση της Λουκέρνης κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις (17:00), καθώς και τους αγώνες των υποψήφιων αντιπάλων στα πλέι οφ του Europa League, Σαουθάμπτον-Μπέρνλι (15:30) και Μπασακσεχίρ-Τραμπζονσπόρ (19:30).