Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλύτερη αλλά άστοχη

Καλύτερη αλλά άστοχη
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - 17:28

Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League πήρε η Μπέρνλι. Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League πήρε ισοπαλία χωρίς σκορ (σ.σ.: 0-0) στην έδρα της Σαουθάμπτον για την 1η αγωνιστική.

Η Μπέρνλι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 11’ όταν ο Λένον έκανε την προσπάθεια, ωστόσο ο ΜακΚάρθι πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Δύο λεπτά αργότερα και πάλι οι φιλοξενούμενοι με τον Γκούντσμουνσον απείλησαν, με το φάουλ που εκτέλεσε από τα 25 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με δύο καλές ευκαιρίες για την Μπέρνλι με τους Γουντ και Γουόρντ να μην καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο αυτές ήταν και οι τελευταίες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στο ματς.

Στη συνέχεια η Σαουθάμπτον ανέβασε ρυθμούς και είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει χωρίς όμως να τα καταφέρει. Με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 ως το φινάλε. Αποτέλεσμα που έδωσε στις δύο ομάδες τον πρώτο του βαθμό στη φετινή Premier League.

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Στέφενς, Βέστεργκααρντ, Χόεντ, Σέντρικ (56' Μ. Ελιουνούσι), Οριόλ, Μπέρτραντ, Άρμστρονγκ (56' Ινγκς), Ρέντμποντ, Όστιν (72' Γκαμπιαντίνι).

Μπέρνλι: Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ, Λένον, Γουέστγουντ, Κορκ, Γκούντμουντσον (87’ Τέιλορ), Χέντρικ (76’ Μπαρνς), Γουντ (73’ Βόουκς).

Διαβάστε επίσης

Νέα ήττα για τη Λουκέρνη

Νέα ήττα για τη Λουκέρνη

Η ομάδα του Ρενέ Βάιλερ γνώρισε μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά με 3-2 στην έδρα της από τη Γιούνγκ Μπόις.

Live ενημέρωση τα ματς των αντιπάλων του Θρύλου

Live ενημέρωση τα ματς των αντιπάλων του Θρύλου

Δείτε σε live ενημέρωση την αναμέτρηση της Λουκέρνης κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις (17:00), καθώς και τους αγώνες των υποψήφιων αντιπάλων στα πλέι οφ του Europa League, Σαουθάμπτον-Μπέρνλι (15:30) και Μπασακσεχίρ-Τραμπζονσπόρ (19:30).