Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δύσκολο να αντικαταστήσουμε τον Σολδάνο»

«Δύσκολο να αντικαταστήσουμε τον Σολδάνο»
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 12:01

Ο Φράνκο Σολδάνο βρίσκεται στο προσκήνιο των Μέσων της Αργεντινής τις τελευταίες ημέρες, με τα δημοσιεύματα από την Λατινική να θεωρούν σίγουρη την αποχώρησή του από την Ούνιον Σάντα Φε, θέτοντας τον Ολυμπιακό ως φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Λεονάρντο Μαντλόν, προπονητής της Ούνιον, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ενδεχόμενο αποχώρησης του 24χρονου σέντερ φορ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δύσκολα θα μπορέσουν να τον αντικαταστήσουν.

Ο τεχνικός της ομάδας από την Αργεντινή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σολδάνο, επισημαίνοντας ότι τον υπολογίζει κανονικά για το επόμενο ματς του συλλόγου, αφού ο ίδιος δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την αποχώρησή του από την Ούνιον.

Ο Μαντελόν μεταξύ άλλων τόνισε για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού:

«Δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση για το ενδεχόμενο αποχώρησής του, όποτε θα αγωνιστεί το σαββατοκύριακο. Το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε σε περίπτωση που φύγει. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί επιθετικοί και όλες οι ομάδες ψάχνουν για ενίσχυση σε αυτή τη θέση».

Διαβάστε επίσης

«Κοντά στον Κάμπελ η Φροζινόνε»

«Κοντά στον Κάμπελ η Φροζινόνε»

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Κοσταρικανός εξτρέμ, ο οποίος συνδέθηκε από Μέσα του εξωτερικού με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται μία... ανάσα από την Φροζινόνε.