Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην... πόρτα της εξόδου ο Σερπφ!

Στην... πόρτα της εξόδου ο Σερπφ!
Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 - 19:05

Όλα τα είχε η Λουκέρνη αυτό της έλειπε! Την Τρίτη αναπτύχθηκε έντονη φημολογία στην Ελβετία, πως ο Πασκάλ Σέρπφ, βρίσκεται κοντά στην έξοδο! Ο 29χρονος εξτρέμ που αγωνίζεται ως αριστερός χαφ, είναι ο ποδοσφαιριστής «βαρόμετρο» για τη Λουκέρνη, αφού έχει ήδη σκοράρει φέτος τρεις φορές και έχει δώσει μια ασίστ σε 450 αγωνιστικά λεπτά.

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τη Γιουνγκ Μπόις, ο Σέρπφ πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ γενικότερα οι αριθμοί του με τη Λουκέρνη λένε... πολλά. Σε 42 επίσημες συμμετοχές, έχει σκοράρει 19 τέρματα, ενώ έχει «φτιάξει» και οκτώ ακόμα για τους συμπαίκτες του.

Το συμβόλαιο του Ελβετού με τη Λουκέρνη λήγει το καλοκαίρι του 2019. Συνεπώς τόσο η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος όσο κι αυτή του Ιανουαρίου, είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες των Ελβετών να βάλουν λεφτά στα ταμεία τους και να μην τον... χάσουν ως ελεύθερο. Βέβαια, μια πιθανή αποχώρηση του ποδοσφαιριστή αναμένεται να φέρει μεγάλη... γκρίνια στις τάξεις του συλλόγου.

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Τα βλέμματα στην Αγγλία

Τα βλέμματα στην Αγγλία

Ο Ολυμπιακός περιμένει τα νέα από το «Τερφ Μουρ», για να μάθει ποια εκ των Μπέρνλι ή Μπασάκσεχιρ θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ.