Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκη» υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης! (vid)

«Ερυθρόλευκη» υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης! (vid)
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - 00:48

No Cristiano, no party!

Με τον καλύτερο τρόπο «μπήκε» στη νέα αγωνιστική χρονιά, η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς κατέκτησε το ευρωπαϊκό Super Cup. Σε ένα συγκλονιστικό τελικό γεμάτο ανατροπές στο Ταλίν, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμέονε «ισοπέδωσε» με 4-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το πρώτο της φετινό τρόπαιο!

Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό, οι «ροχιμπλάνκος» νίκησαν τη «Βασίλισσα» και μάλιστα εμφατικά, με τέσσερα τέρματα!

Η κάτοχος του περσινού Europa League άνοιξε νωρίς-νωρίς το σκορ, μόλις στο 1’, με τον Ντιέγκο Κόστα. Στη συνέχεια, ισοφαρίστηκε στο 27’ από τον Καρίμ Μπενζεμά και έπειτα, βρέθηκε πίσω στο 68’, από τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Παρόλα αυτά, δεν «λύγισε» και «έστειλε» το ματς στην παράταση στο 79’, ξανά με τον Κόστα.

Στην παράταση, η Ατλέτικο ήταν εξαιρετική, πετώντας «φωτιές» στην επίθεση. Πρώτα, «έγραψε» το 3-2 στο 98’, με τον Σαούλ Νίγκεθ και λίγα λεπτά αργότερα, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη στο 104’, με τον Σέρχιο Κόκε.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα...

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο (76′ Θεμπάγιος), Κρόος (102′ Μαγιοράλ), Μπέιλ, Ίσκο (83′ Βάθκεθ), Ασένσιο (57′ Μόντριτς), Μπενζεμά.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοδίν, Ερναντέζ, Κόκε, Ρόντρι (71′ Βιτόλο), Σαούλ, Λεμάρ (90′ Πάρτεϊ), Γκριεζμάν (56′ Κορέα), Κόστα (109′ Χιμένες).

Διαβάστε επίσης

Στη Νότια Κορέα ο Μπέντο

Στη Νότια Κορέα ο Μπέντο

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στο να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Νότιας Κορέας.