Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σουνταντί διατήρησε το αήττητο!

Ο Σουνταντί διατήρησε το αήττητο!
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 18:55

Την αήττητη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Championship συνέχισε και την 4η αγωνιστική η Νότιγχαμ Φόρεστ. Με την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Γουίγκαν, αποτέλεσμα που την διατηρεί μέσα στην πρώτη επτάδα.

Ένα ματς που κρίθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Σουντανί. Ο Αλγερινός ισοφάρισε στο τέλος του ματς. Με δικό του γκολ έχει έρθει και η μοναδική νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Ρέντινγκ.

Η Νότιγχαμ είχε την κατοχή της μπάλας (51%-49%), ενώ και οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο αριθμό τελικών στο τέρμα, από τέσσερις (4). Με την Φόρεστ να απειλεί περισσότερο, καθώς κέρδισε 14 κόρνερ, έναντι 8 της Γουίγκαν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2' με τον Πάουελ, αλλά ο Κας «απάντησε» άμεσα, στο 10ο λεπτό και ισοφάρισε σε 1-1. Με πέναλτι του Γκριγκ στο 30ό λεπτό η Γουίγκαν ανέκτησε το προβάδισμα και πάλι με 2-1, για να φτάσουμε στο φινάλε και να σκοράρει ο Σουντανί για το τελικό 2-2.

Γουίγκαν: Γουόλτον, Ρόμπινσον, Μόρσι, Γκριγκ (76' Βόχαν), Μέισι (89' Μπερν), Τζέιμς, Γιάκομπς, Κιπρέ, Ντάνκλεϊ, Πάουελ (75' Κόνολι), Ίβανς.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάντιλιμον, Φιγκεϊρέδο, Φοξ, Γκιέντουρα (45' Γουότσον), Κόλμπακ, Γκράμπαν, Ζ. Καρβάλιο (54' Σουντανί), Όσμπορν, Κας, Λόλεϊ (65' Ρόμπινσον), Νταρίκουα.

Διαβάστε επίσης

Με αλλαγές η Μπέρνλι

Με αλλαγές η Μπέρνλι

Ο Σον Ντάις θα κάνει ροτέισιον, με τους Ταρκόβσκι, Γουντ και Γκούντμουντσον να είναι υποψήφιοι για την 11άδα κόντρα στην Γουότφορντ.