Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να εκμεταλλευτεί την έδρα του ο Ολυμπιακός»

«Να εκμεταλλευτεί την έδρα του ο Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - 15:54

Στο γεγονός ότι θα έχει μεγάλη σημασία ο Ολυμπιακός να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, μίλησε στο ραδιόφωνο του «sportfm» και σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού της προσεχής αντιπάλου του Θρύλου.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπέρνλι: «Έχει κάνει πολλά βήματα στο να βελτιωθεί όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε χρόνο σταδιακά βελτιώνεται και η οργάνωση που έχει. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι ο κλασικός αγγλικός. Είναι δεμένη ομάδα, δύσκολη στο να σπάσεις την άμυνά της. Χρησιμοποιεί σέντρες, διαγώνιες μπαλιές, δύναμη και ταχύτητα. Ο Ολυμπιακός έχει διαφορετικό στυλ. Δεν θα είναι εύκολο. Θεωρώ ότι θα είναι δύο αμφίρροπα παιχνίδια».

Για τις πιθανότητες που δίνει στον Ολυμπιακό: «Αν καταφέρουν να δαμάσουν τη Μπέρνλι μέσα στο γήπεδό τους, ναι. Στο πρώτο παιχνίδι θα χρειαστούν αβαντάζ, γιατί δεν ξέρω πως θα καθαρίσουν το παιχνίδι στη έδρα της Μπέρνλι. Αν καταφέρουν να εκμεταλλευτούν το ‘Καραϊσκάκης’ θα είναι πιο εύκολο. Γιατί θα είναι δύσκολη ρεβάνς. Μόλις είδα ότι η Μπέρνλι ηττήθηκε από τη Γουότφορντ με 3-1 μέσα στο γήπεδό της, ξαφνιάστηκα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές αλλαγές: «Δεν ξέρω αν θα είναι καλό ή κακό ότι έχει αλλαγές η ομάδα και πόσο χρόνο χρειάζεται για να δέσει. Μπορεί να είναι και καλό. Να υπάρχει ανταγωνισμός για να κρατήσουν τις θέσεις τους οι ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε επίσης