Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για τον Βίντρα!

Σενάρια για τον Βίντρα!
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - 08:12

Ο Ματέι Βίντρα δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με την Μπέρνλι τη φετινή σεζόν. Ο 26χρονος επιθετικός που πήγε στην ομάδα του Σον Ντάις από την Ντέρμπι Κάουντι, έχασε τα προηγούμενα ματς. Αιτία ήταν πώς υστερούσε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, με αποτέλεσμα να μην είναι αγωνιστικά έτοιμος.

Ο Τσέχος, όμως, τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει… στροφές, μετέχει στις προπονήσεις και είναι στα πλάνα του προπονητή της Μπέρνλι. Εκείνος τον έβαλε και στη λίστα για τα ματς των πλέι οφ του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» να κάνει και το ντεμπούτο του. Δύσκολο για την αρχική ενδεκάδα βάσει όσων αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, αλλά πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

«Μη χρησιμοποιήσετε το μετρό»

«Μη χρησιμοποιήσετε το μετρό»

Η Μπέρνλι ενημέρωσε τους φίλους της που βρίσκονται στην Ελλάδα πως θα μεταβούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντάς τους να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν το μετρό.

Πήρε το προβάδισμα ο Άγιαξ (vid)

Πήρε το προβάδισμα ο Άγιαξ (vid)

Οι Ολλανδοί επικράτησαν με 3-1 της Ντιναμό Κιέβου εντός έδρας για τα πλέι οφ του Champions League. Ισόπαλες Γιούνγκ Μπόις-Ντιναμό Ζάγκρεμπ.