Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα»

«Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα»
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 - 18:56

«Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα μετά το σκορ του πρώτου αγώνα. Αλλά έχουμε αποδεχθεί παραγωγικοί στο παρελθόν, όταν είχαμε μπροστά μας μια πρόκληση. Κι αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και τώρα». Αυτό τόνισε ο Σον Ντάις στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της Μπέρνλι μίλησε για τη ρεβάνς του «Τερφ Μουρ» και έδωσε το στίγμα της αγγλικής ομάδας.

Ο τεχνικός της αντιπάλου του Θρύλου ξεκαθάρισε: «Είναι μια ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Προτεραιότητά μας, όμως, να νικήσουμε σε ματς και όχι μόνο να τα απολαύσουμε» και συνέχισε, λέγοντας: «Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα κι αυτή τώρα είναι μια διαφορετική κατάσταση. Όμως όλοι μας, η ομάδα και ο κόσμος, είμαστε πεινασμένοι για να συνεχίσουμε να έχουμε καλές στιγμές και επιτυχίες».

Η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση, με τον Ντάις να σχολιάζει ακόμα: «Έχουμε δύσκολο έργο και οι πιθανότητες δεν είναι και τόσες πολλές υπέρ μας. Αλλά είναι αρκετές και θα παλέψουμε».

Τέλος έκανε αναφορά ξανά στον κόσμο, επισημαίνοντας: «Οι οπαδοί μας θα είναι πολύ σημαντική σε αυτό το ματς. Όπως εμείς έτσι κι αυτοί πιστεύουν ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου ματς. Και περιμένουμε τη βοήθειά τους».

Διαβάστε επίσης