Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αποκλειστήκαμε από μία δυνατή ομάδα»

«Αποκλειστήκαμε από μία δυνατή ομάδα»
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 - 11:58

Η Μπέρνλι δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να την αποκλείει, παίρνοντας μία δίκαιη πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας, Σαμ Βόουκς, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του αποχαιρετούν με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση, καθώς όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, αποκλείστηκαν από μία δυνατή ομάδα που συνήθως παίζει στο Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο κόσμος μάς στήριξε, ήταν σε όλη τη διάρκεια του ματς στο πλευρό μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι γιατί αποκλειστήκαμε από μια δυνατή ομάδα που συνήθως παίζει στο Champions League, τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως αν περνούσαμε οι αντίπαλοί μας στους ομίλους δεν θα ήταν τόσο δυνατοί όσο αυτοί που αντιμετωπίσαμε στην πορεία μας μέχρι εδώ. Ο δρόμος ήταν δύσκολος, αλλά τον απολαύσαμε και ζήσαμε μια εμπειρία που κάποιοι από μας δεν είχαμε καν ονειρευτεί».

Διαβάστε επίσης

Στην Ινδία ο Μασάδο

Στην Ινδία ο Μασάδο

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την Μουμπάι, ομάδα από το ινδικό πρωτάθλημα.

Το προφίλ της Μίλαν

Το προφίλ της Μίλαν

Η κορυφαία ιταλική ομάδα στην ιστορία, βάσει ευρωπαϊκών τίτλων, στο δρόμο του Θρύλου.

Διπλή κυπριακή πρόκριση

Διπλή κυπριακή πρόκριση

ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσού στους ομίλους. Αποκλεισμοί για Αταλάντα και Γάνδη. Όλα τα αποτελέσματα στις ρεβάνς των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός επικεφαλής ομίλου

Ο Ολυμπιακός επικεφαλής ομίλου

Αναλυτικά τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας, με τον Θρύλο να είναι στο πρώτο, ενόψει της κλήρωσης της Παρασκευής (14:00) στο Μονακό.