Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλος σύλλογος, ανυπομονώ να αγωνιστώ»

«Μεγάλος σύλλογος, ανυπομονώ να αγωνιστώ»
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:19

Ενθουσιασμένος με την μετακίνησή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Ο Έλληνας μέσος τόνισε ότι γνωρίζει ότι βρίσκεται σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο και ο ίδιος θα προσπαθήσει να συνεισφέρει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επίσης, εμφανίστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά:

«Είναι τεράστια τιμή για μένα που έρχομαι σε έναν φανταστικό σύλλογο όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία αυτού του συλλόγου, συνεπώς το να φοράω τη φανέλα της ομάδας είναι μια περήφανη στιγμή. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ελπίζω να συνεισφέρω. Υπάρχει ένα ταλαντούχο ρόστερ και είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος του, ελπίζοντας να επιτύχουμε τη φετινή σεζόν. Έχω ακούσει πολλά πράγματα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα αλλά γνωρίζω πως θα ανταποκριθώ. Θέλω να φανώ ανταγωνιστικός και να είμαι δυνατός, αλλά θέλω επίσης να παίξω και καλό ποδόσφαιρο. Με τους παίκτες που έχουμε εδώ ξέρω ότι θα ταιριάξω και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω».

Διαβάστε επίσης

Η ευρωπαϊκή λίστα της Μπέτις

Η ευρωπαϊκή λίστα της Μπέτις

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, γνωστοποίησε τους 25 παίκτες που θα είναι στη διάθεση του Κίκε Σετιέν για τα ευρωπαϊκά ματς των Ισπανών.