Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξαιρετικό το κλίμα στην Μπέτις»

«Εξαιρετικό το κλίμα στην Μπέτις»
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:04

Στην Μπέτις συνεχίζει την καριέρα του ο Τακάσι Ινούι. Ο διεθνής Ιάπωνας ποδοσφαιριστής έχει εγκλιματιστεί ήδη στους «βερδιμπλάνκος» με τον καλύτερο τρόπο. Με τον ίδιο να εξηγεί πώς τα πηγαίνει περίφημα με τους νέους του συμπαίκτες. Στα τελευταία ματς έχει αρχίσει να καθιερώνεται από τον Κίκε Σετιέν, ενώ με αυτόν που έχει εξαιρετική σχέση είναι ο Χοακίν.

«Με όλους τους νέους μου συμπαίκτες τα πηγαίνω καλά, αλλά με αυτόν που είναι συναρπαστικά να αγωνίζεται μαζί είναι ο Χοακίν», ανέφερε ο Ιάπωνας διεθνής στην «Estadio Deportivo». Συνέχισε, εξηγώντας: «Είναι σε ηλικία 37 ετών, αλλά η τεχνική του, ο τρόπος σκέψης του, δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά ευφυής. Αυτός είναι που με έχει εκπλήξει περισσότερο από κάθε άλλο, αν και η ομάδα διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο Κανάλες, ο Λο Σέλσο».

Με τον Ιάπωνα της Μπέτις να αναφέρει ακόμα: «Η αλήθεια είναι ότι με έχουν υποδεχθεί πάρα πολύ καλά όλοι. Η ομάδα αποτελείται από παίκτες με εξαιρετικό χαρακτήρα. Ο Χοακίν είναι πολύ καλός, είναι ο θρύλος της ομάδας. Μου συμπεριφέρεται άψογα, στα αποδυτήρια γελάμε πολύ και νιώθω πολύ άνετα σε αυτό το περιβάλλον».

Διαβάστε επίσης

Αμφίβολος ο Λο Σέλσο

Αμφίβολος ο Λο Σέλσο

Ο Αργεντινός μέσος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Βαλένθια και όλα είναι ανοικτά ενόψει Ολυμπιακού.