Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πείστηκα από το πρώτο τηλεφώνημα»

«Πείστηκα από το πρώτο τηλεφώνημα»
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:27

Το απόγευμα της Πέμπτης η Μπέτις παρουσίασε τον Αργεντινό μέσο Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Με τον πρόεδρο των «βερδιμπλάνκος», Άνχελ Άρο, να δίνει στον ποδοσφαιριστή τη νέα του φανέλα.

Με τον πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν να σχολιάζει μεταξύ άλλων: «Ήταν μια διαπραγμάτευση που κράτησε αρκετά, αλλά και οι δύο πλευρές το ήθελαν πολύ. Από την πρώτη στιγμή που επικοινώνησα με τους ανθρώπους της Μπέτις, ήμουν πεπεισμένος για να υπογράψω σε αυτή την ομάδα».

Συνέχισε, αναφέροντας: «Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Το ίδιο και όλοι στην ομάδα κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Είναι μια ομάδα που σε κάνει να μην θέλεις να φύγεις. Για εμένα μέτρησε πολύ ο τρόπος σκέψης τους».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, επισήμανε: «Έχω αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, αλλά μπορώ να παίζω και στον άξονα και ως επιτελικός και αν χρειαστεί και πλάγια. Όπου θεωρεί ο προπονητής μου ό,τι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος για την αγωνιστική του κατάσταση σχολίασε: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και το Σάββατο κόντρα στη Βαλένθια. Η επιθυμία μου είναι μεγάλη, αλλά τις αποφάσεις θα τις πάρει ο προπονητής».

Διαβάστε επίσης

Με Λο Σέλσο στο «Μεστάγια»

Με Λο Σέλσο στο «Μεστάγια»

Ο Κίκε Σετιέν συμπεριέλαβε στην αποστολή της Μπέτις για το ματς στη Βαλένθια τον Αργεντινό μέσο. Έμεινε εκτός ο Καρβάλιο.