Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχαμε θέματα στην τελική πάσα»

«Είχαμε θέματα στην τελική πάσα»
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:57

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Μπέτις από το «Μεστάγια» το βράδυ του Σαββάτου. Αποτέλεσμα που χαροποίησε τον Κίκε Σετιέν. Ο τεχνικός των «βερδιμπλάνκος», αναφερόμενος στο ματς με την Βαλένθια, ανέφερε αρχικά: «Ξεκινήσαμε καλά το ματς, είχαμε την κατοχή της μπάλας, κάτι που δεν είναι εύκολο σε αυτό το γήπεδο.

Με σημαντικές ευκαιρίες όπως ήταν εκείνες με τον Ινούι και τον Μάντι. Στο δεύτερο μέρος είχαμε θέματα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ελέγξαμε ξανά το ματς. Σε γενικές γραμμές αμυνθήκαμε καλά και αυτό έχει σημασία».

Ο προπονητής της Μπέτις σχολίασε ακόμα: «Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάσει ευκαιριών και φάσεων. Κάναμε καλό ματς απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, στην έδρα του. Εκεί, πάντως, που είχαμε θέματα ήταν στην τελική πάσα. Εκεί δεν πήγαμε καλά κι αυτό ήταν κάτι που πρέπει να διορθώσουμε».

Διαβάστε επίσης

Επικίνδυνη η Μπέτις (vid)

Επικίνδυνη η Μπέτις (vid)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έμεινε στο 0-0 στο «Μεστάγια» με τη Βαλένθια, αλλά έδειξε πώς θέλει τεράστια προσοχή, ειδικά στις αντεπιθέσεις!

Βαλένθια-Μπέτις 0-0 (τελικό)

Βαλένθια-Μπέτις 0-0 (τελικό)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού αγωνίζεται στο «Μεστάγια», λίγες ημέρες πριν το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Live ενημέρωση στις 19:30 από το gavros.gr.