Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» και... ανάσα για τη Ντουντελάνζ

«Διπλό» και... ανάσα για τη Ντουντελάνζ
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 18:50

Μεγάλη νίκη «ανάσα» πέτυχε η Ντουντελάνζ στην έδρα της Στράσεν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού πήρε το τρίποντο, επικρατώντας με 2-0 χάρη στα γκολ των Στολζ (36') και Σινάνι (53'). Μετά από δύο σερί ήττες, αμφότερες εντός έδρας, η ομάδα του Τοπμέλερ γύρισε στα νικηφόρα αποτελέσματα και ξεκόλλησε από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στον όμιλο του Europa League είχε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον έλεγχο. Είχε την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε τις ευκαιρίες, σε αντίθεση με τη Στράσεν που ήθελε περισσότερο να κρατήσει το μηδέν και να αναζητήσει κάποια αντεπίθεση για να απειλήσει την εστία του Φρίσινγκ. Ο Τουρπέλ με τον Μελίς ήταν ιδιαίτερα κινητικοί και προκάλεσαν θέματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Σκόραρε και όλα πήραν το δρόμο τους...

Το πρώτο γκολ λίγο μετά το ημίωρο έδιωξε το άγχος από τους παίκτες της Ντουντελάνζ. Στο 36' ο Τουρπέλ γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, ο Πρέμπε στο πρώτο σουτ είδε την μπάλα να σταματά στα σώματα των αμυντικών, αλλά το δεύτερο από το Στολζ κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Κι αυτό το προβάδισμα τους έδωσε την δυνατότητα να δημιουργούν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αναζητώντας κι άλλο τέρμα.

Κι αυτό ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 53'. Ένα υπέροχο τέρμα από τον Σινάνι που αξιοποίσεη την ασίστ του Μελίς και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδραση στον Σον. Με το σκορ να είναι πλέον 0-2, η Ντουντελάνζ το μόνο που έκανε ήταν να διαχειριστεί το ματς. Παρόλα αυτά δεν έμεινε… ήσυχη με τα δύο γκολ διαφορά. Αναζήτησε να σκοράρει και άλλο, όμως δεν ήταν αποτελεσματική οι παίκτες της, στην τελική προσπάθεια.

Ούνα Στράσεν: Σον, Μοντόν-Κονάν, Ρούπερτ (59' Λουρένκο), Παγιάλ, Άγκοβιτς, Ρούνσερ (78' Σιμόν), Τσουκιχάσι (63' Γιάγκερ), Ζιλί, Μαστράνγκελο, Άντλερ, Ντος Σάντος Ριμπέιρο.

Ντουντελάνζ: Φρίσινγκ, Σνελ, Κρούσκα, Σινάνι (75' Στουμφ), Στολζ, Κουτουριέ (80' Άγκοβιτς), Κρουζ (88' Ποκάρ), Γιορντάνοφ, Πρέμπε, Μελίς, Τουρπέλ.

Διαβάστε επίσης

Κάλιαρι-Μίλαν 1-1 (τελικό)

Κάλιαρι-Μίλαν 1-1 (τελικό)

Εκτός έδρας αποστολή για τους «ροσονέρι» στη «Σαρντένια Αρένα». Live ενημέρωση στις 21:30 από το gavros.gr.