Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τεράστια δυναμική της Μπέτις

Η τεράστια δυναμική της Μπέτις
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:51

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη δυναμική της Μπέτις, της πρώτης αντιπάλου του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League. Πέρσι τερμάτισε μέσα στην κορυφαία εξάδα του πρωταθλήματος. Συν τοις άλλοις, η χρηματιστηριακή της αξία ξεπερνά στα 180 εκατομμύρια ευρώ. Η δυναμική της είναι πολύ μεγάλη κι υπάρχει ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει πολλά.

Η ομάδα από την Ανδαλουσία είναι στην 4η θέση, στη κατάταξη των ομάδων, σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν δώσει. Οι «βερδιμπλάνκος» υπολείπονται μόνο των δύο «αιώνιων» στην Ισπανία, αλλά και της Ατλέτικο Μαδρίτης που για πρώτη σεζόν χρησιμοποιεί, από το ξεκίνημα,. το νεόκτιστο «Wanda Metropolitano».

Ας δούμε την κατάσταση με τα διαρκείας στην Ισπανία, Στην πρώτη θέση η Μπαρτσελόνα με 85.000. Ακολουθούν οι δύο Μαδριλένοι, η Ρεάλ με 71.287 και η Ατλέτικο με 56.407! Οι Ανδαλουσιάνοι συμπληρώνουν την κορυφαία τετράδα με 50.373 εισιτήρια διαρκείας.

Σε ένα γήπεδο, όπως είναι το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με χωρητικότητα λίγο πάνω από 60.000! Όλοι αντιλαμβάνεστε πώς με τα νούμερα αυτά, μια ομάδα έχει τεράστια δυναμική και μπορεί να ξεχωρίσει έναντι των αντιπάλων της. Η Μπέτις το κάνει στην Ισπανία κι αυτό είναι ορατό!

Διαβάστε επίσης