Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «κόλαση» στην Ελλάδα!

Η «κόλαση» στην Ελλάδα!
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:22

Η Μπέτις επιστρέφει στην Ευρώπη και το Europa League μετά από 4 χρόνια. Με τη φετινή συμμετοχή των «βερδιμπλάνκος» να ξεκινά από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε μια δύσκολη έδρα, όπου η ατμόσφαιρα είναι πάντα «καυτή» και οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» δίνουν τεράστια ώθηση στην ομάδα τους.

Η ισπανική ιστοσελίδα «informabetis.com» που ασχολείται με την ομάδα της Ανδαλουσίας κάνει αναφορά στο ματς κόντρα στον Θρύλο. Και στην «κόλαση» που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα στα εντός έδρας ματς.

Απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη, πετυχημένη και άκρως ανταγωνιστική παρουσία στα κύπελλα Ευρώπης όπως είναι ο Ολυμπιακός. Σημειώνοντας πώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ομάδα του Κίκε Σετιέν, αφού δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο 11 παίκτες, αλλά 12! Και ο 12ος παίκτης πάντα κάνει τη διαφορά σε αυτά τα ματς, αλλάζοντας τα δεδομένα και δίνοντας τρομερή ώθηση.

Σε αυτό το γήπεδο έχουν «υποκλιθεί» πολλές ομάδες και η Μπέτις ξέρει πολύ καλά ότι την περιμένει ένα δύσκολο βράδυ.

Διαβάστε επίσης

Με αλλαγές η Μίλαν

Με αλλαγές η Μίλαν

Ο Τζενάρο Γκατούσο προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ (22:00).

Δύσκολη νίκη για τη Μίλαν (vid)

Δύσκολη νίκη για τη Μίλαν (vid)

Οι «ροσονέρι» τα…χρειάστηκαν κόντρα στην «πρωτάρα» Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, ωστόσο, πήραν το τρίποντο με 1-0 χάρη σε γκολ του Ιγκουαΐν.