Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αλλαγές η Μίλαν

Με αλλαγές η Μίλαν
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 18:57

Η Ντουντελάνζ υποδέχεται τη Μίλαν στο Λουξεμβούργο. Οι δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League έχουν ξεκάθαρα διαφορετικούς στόχους από την αναμέτρηση.

Οι μεν γηπεδούχοι όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας Ντίνο Τοπμόλερ έχουν πρωταρχικό στόχο να χαρούν τους αγώνες στη διοργάνωση μιας και γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να περάσουν στην επόμενη φάση.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζενάρο Γκατούσο θέλει οι Μιλανέζοι να αρχίσουν με το… δεξί στη διοργάνωση. Παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός όπως τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου του ματς θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές μιας και είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να αγωνιστούν είτε λόγω τραυματισμών είτε επειδή χρειάζονται ξεκούραση σύμφωνα με τον Γκατούσο.

Τέλος αξίζει να θυμίσουμε ότι το «Γιόσι Μπαρτέλ» όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση θα είναι κατάμεστο, μιας και αρκετό καιρό πριν η Ντουντελάζν ανακοίνωσε ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια και για τις τρεις αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα του Λουξεμβούργου στη φάση των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε επίσης

Δύσκολη νίκη για τη Μίλαν (vid)

Δύσκολη νίκη για τη Μίλαν (vid)

Οι «ροσονέρι» τα…χρειάστηκαν κόντρα στην «πρωτάρα» Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, ωστόσο, πήραν το τρίποντο με 1-0 χάρη σε γκολ του Ιγκουαΐν.

Η «κόλαση» στην Ελλάδα!

Η «κόλαση» στην Ελλάδα!

Η ιστοσελίδα «informabetis.com» κάνει αναφορά στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Μπέτις στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»