Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο τρίποντο για την Νότιγχαμ

Νέο τρίποντο για την Νότιγχαμ
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:10

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η αγγλική ομάδα πέτυχε δεύτερο σερί τρίποντο μέσα σε λίγες ημέρες και έφτασε τους 14 βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές. Επικράτησε 1-0 της Ρόδεραμ και με αυτό το αποτέλεσμα, το συγκρότημα του Αϊτόρ Καράνκα βρίσκεται μόλις στο -4 από τις πρωτοπόρους Λιντς και Μίντλεσμπρο.

Η σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ρόδεραμ δεν ήταν καλό ματς. Σκληρό θα μπορούσε να πει κανείς, με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται πρωτίστως για το μηδέν στην άμυνα και μετά να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, συντριπτική κατοχή της μπάλας (63% με 37%), αλλά οι τελικές προσπάθειες στο τέρμα ήταν μόλις δύο έναντι μιας για τους φιλοξενούμενους.

Σε μια αναμέτρηση αυτού του στιλ, μια φάση θα ήταν αρκετή. Όπως και συνέβη. Στο 85' ο Όσμπορν ανατράπηκε από τον Γουίλιαμς, με το πέναλτι να καταλογίζεται άμεσα. Ο Γκρέιμπαν ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» στο 86' και με αυτό τον τρόπο σημείωσε το 1-0, που ήταν και τελικό αποτέλεσμα του ματς στο «Σίτι Γκράουντ».

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάντιλιμον, Γιάνκο, Χέφελε, Φοξ, Ρόμπινσον, Γκουέντιουρα (60' Λόλεϊ), Γουάτσον, Ντίας (72' Κας), Καρβάλιο (90'+3 Μπράινκατ), Όσμπορν, Γκρέιμπαν.

Ρόδεραμ: Ρόντακ, Τζόουνς, Αγιάι, Γουντ, Μάτοκ, Τάουελ (88' Τέιλορ), Βόουλκς, Μάνινγκ (72' Πάλμερ), Γουίλιαμς, Πρόκτορ (45' Σμιθ), Βάσελ.

Διαβάστε επίσης