Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουν τις ίδιες πιθανότητες Μίλαν, Ολυμπιακός και Μπέτις»

«Έχουν τις ίδιες πιθανότητες Μίλαν, Ολυμπιακός και Μπέτις»
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:53

Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ ήταν στον πάγκο ης ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια. Πλέον έχει αποχωρήσει από την ενεργό προπονητική, κατέχοντας διοικητικό πόσο στην Μπέτις. Είναι ο αντιπρόεδρος των «βερδιμπλάνκος». Και μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 πριν η ισπανική ομάδα πάρει το δρόμο της επιστροφή για την Ανδαλουσία.

Το στέλεχος της διοίκησης της ομάδας από τη Σεβίλλη ανέφερε αρχικά: «Η Μπέτις θα μπορούσε να νικήσει, θα μπορούσε και να χάσει. Από άποψη κατοχής της μπάλας κι ελέγχου του ρυθμού, άξιζε να κερδίσει. Έκανε μεστό ματς, αλλά δεν σκόραρε. Κι αυτό είναι σημαντικό. Δεν είναι κακή η ισοπαλία στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός πάντα είχε καλές ομάδες. Και στην δική μου εποχή, αλλά και μετά από τη δική μου εποχή. Είναι μια ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει στο Champions League».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Δεν είναι θέμα να πω το όνομα του ποδοσφαιριστή που ξεχώρισα, είναι η συλλογική προσπάθεια. Ακόμη και η αντιμετώπιση του ματς έδειξε ωριμότητα. Άφησε στην Μπέτις την κατοχή, γιατί δεν μπορούσε να την έχει και προσπάθησε να κυνηγήσει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Αλλά, από τις επαφές που έχω και τις ειδήσεις που παίρνω από την Ελλάδα βλέπω ότι προσπαθούν οι ελληνικές ομάδες ν' αναπτυχθούν. Σίγουρα, υπάρχει ακόμη δρόμος να διανύσουν».

Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης μετά και τη νίκη της Μίλαν, εξήγησε: «Νομίζω ότι ο όμιλος είναι ανοικτός. Δεν νίκησε εύκολα η Μίλαν. Κάθε ομάδα μπορεί να σου βάλει δύσκολα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι η Μίλαν ένα από τα τρία φαβορί για την πρόκριση και την πρώτη θέση, αλλά όχι το μόνο και κύριο φαβορί. Έχει τις ίδιες πιθανότητες με την Μπέτις και τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή της Μίλαν

Η αποστολή της Μίλαν

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League αντιμετωπίζει εντός έδρας, την Κυριακή (23/09, 19:00), την Αταλάντα για το Καμπιονάτο.