Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αντίπαλο την Μπιλμπάο

Με αντίπαλο την Μπιλμπάο
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:32

Την Αθλέτικ Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την Κυριακή το βράδυ (21:00) η Μπέτις για την 5η αγωνιστική της La Liga. Το ματς θα διεξαχθεί στην έδρα των «βερδιμπλάνκος», το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Μετά την ισοπαλία 0-0 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η ομάδα της Ανδαλουσίας θέλει να πάρει τη νίκη.

Να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, καθώς στα τέσσερα ματς έχει ρεκόρ 1-2-1 και 5 βαθμούς. Ο Κίκε Σετιέν είδε στην προπόνηση του Σαββάτου τον Γουίλιαμ Καρβάλιο να λαμβάνει μέρος, αλλά δεν υπολογίζεται για το ματς με την Αθλέτικ.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Φεντάλ, ακόμα συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει το ματς με την Μπιλμπάο. Πάντως, όλα δείχνουν πώς και οι δύο παίκτες ίσως προλάβουν το ματς της Πέμπτης με την Τζιρόνα.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στην πραγματικότητα

Επιστροφή στην πραγματικότητα

Η Ντουντελάνζ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέλεν (23/09, 19:00), ομάδα της Δ’ κατηγορίας, για τη φάση των «32» του κυπέλλου Λουξεμβούργου.

Έγραψε ιστορία ο Ντιόγκο!

Έγραψε ιστορία ο Ντιόγκο!

Ο Βραζιλιάνος έγινε ο πρώτος παίκτης στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης με 30 γκολ σε δύο διαφορετικές σεζόν.

Η αποστολή της Μίλαν

Η αποστολή της Μίλαν

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League αντιμετωπίζει εντός έδρας, την Κυριακή (23/09, 19:00), την Αταλάντα για το Καμπιονάτο.