Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγραψε ιστορία ο Ντιόγκο!

Έγραψε ιστορία ο Ντιόγκο!
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:52

Το πέρασμα του Λουίς Ντιόγκο από τον Ολυμπιακό δεν είχε συνοδευτεί με πολλά γκολ. Όμως, στην Ταϊλάνδη που είναι τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει πολλά. Με αυτό που σημείωσε το Σάββατο έγραψε ιστορία.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπουριράμ έγινε ο πρώτος στην ιστορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην ασιατική χώρα που σημειώνει 30 γκολ σε δύο διαφορετικές χρονιές. Η πρώτη ήταν το 2015 όταν σκόραρε 33 φορές.

Φέτος έχει 30 γκολ σε 31 ματς και με δεδομένο ότι μένουν ακόμα τρεις αναμετρήσεις για το φινάλε της σεζόν, μπορεί να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει την επίδοσή του προ τριετίας.

Διαβάστε επίσης

Μίλαν - Αταλάντα 2-2 (τελικό)

Μίλαν - Αταλάντα 2-2 (τελικό)

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του ματς (19:00) της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League για την 5η αγωνιστική της Serie A .

Κέλεν-Ντουντελάνζ 1-7 (τελικό)

Κέλεν-Ντουντελάνζ 1-7 (τελικό)

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του ματς (σ.σ.: σέντρα στις 19:00) της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League, για τους «32» του Κυπέλλου Λουξεμβούργου.

Επιστροφή στην πραγματικότητα

Επιστροφή στην πραγματικότητα

Η Ντουντελάνζ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέλεν (23/09, 19:00), ομάδα της Δ’ κατηγορίας, για τη φάση των «32» του κυπέλλου Λουξεμβούργου.