Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα

Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:00

Αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική έμεινε η Νότιγχαμ. Η Φόρεστ πήρε το βαθμό (2-2) στην έδρα της Μπλάκμπερν και δεν έχασε την επαφή με τις κορυφαίες θέσεις στην Championship, αυτές που οδηγούν στην Premier League. Είναι μόλις στο -5 από την κορυφή, μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής. Σε ένα ματς που είχε πολλές μεταβολές.

Η ομάδα του Καράνκα είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 53%, αλλά οι τελικές ήταν περισσότερες για τους γηπεδούχους, τόσο συνολικά (12-10) όσο και στο τέρμα (8-4). Παρόλα αυτά η Φόρεστ διατήρησε τον έλεγχο στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Γκρέιμπαν, με κοντινή κεφαλιά, στο 52' (0-1) μετά την κεφαλιά-πάσα του Καρβάλιο.

Η Μπλάκμπερν αντέδρασε μετά το γκολ, πίεσε την Νότιγχαμ και μέσα σε εννέα λεπτά κατάφερε να γυρίσει το ματς. Αρχικά ισοφάρισε στο 65' με τον Άρμστρονγκ, ενώ στο 74' ήταν ο Ντέικ που της έδωσε το προβάδισμα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν «πει» την τελευταία τους λέξη. Στο 79' κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Λόλεϊ από τον Ρόντγουελ. Ο Γκρέιμπαν ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» και έκανε το 2-2, που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Μπλάκμπερν: Μάρτιν, Νουάμπε (60' Ρόντγουελ), Ντάουνινγκ (58' Άρμστρονγκ), Λένιχαν, Μπελ, Σμόλγουντ, Ίβανς (75' Ρόθγουελ), Ριντ, Ντέικ, Μπένετ, Γκράχαμ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάντιλιμον, Γιάνκο, Χέφελε, Φοξ, Ρόμπινσον, Γκουέντιουρα, Κόλμπακ, Κας (71' Ντίας), Καρβάλιο (82' Όσμπορν), Λόλεϊ, Γκρέιμπαν (86' Μέρφι).

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Ιγκουαΐν η Μίλαν

Χωρίς Ιγκουαΐν η Μίλαν

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τζενάρο Γκατούζο για την αναμέτρηση κόντρα στη Σασουόλο.

Απαρτία στην Μπέτις

Απαρτία στην Μπέτις

Ο Κίκε Σετιέν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για το εντός έδρας ματς με τη Λεγανές (30/09, 21:45).

«Σύννεφα» για Γκατούζο...

«Σύννεφα» για Γκατούζο...

Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Ιταλού προπονητή στην Μίλαν μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.