Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστιο «διπλό» η Νότιγχαμ!

Τεράστιο «διπλό» η Νότιγχαμ!
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 19:59

Η πρώτη εκτός έδρας φετινή νίκη για την Νότιγχαμ ήταν πολύ μεγάλη, από πολλές απόψεις! Κι αυτό διότι οι «reds» νίκησαν 2-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο, ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, την άνοδο στην Premier League.

Με το «διπλό» αυτό η Φόρεστ ανέβηκε στην 5η θέση με 19 πόντους και είναι μέσα σε εκείνες που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου, αλλά και στο -5 από την απευθείας άνοδο, μετά από 12 αγωνιστικές. Συν τοις άλλοις, η ομάδα του Καράνκα παρέμεινε για έκτο σερί ματς αήττητη, αν και αγωνίστηκε από το 80ό λεπτό με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ρόμπινσον, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το πιο σημαντικό, πάντως, ήταν πώς η Νότιγχαμ έδειξε πώς ήθελε παραπάνω το ματς. Είχε περισσότερες τελικές στο τέρμα (5 με 4 από την «Μπόρο»), λιγότερο ποσοστό κατοχής της μπάλας (47%-53%), αλλά ήταν αποτελεσματική. Σε τόσο σημαντικά ματς αυτό είναι που μετράει. Να κάνεις φάσεις και να τις τελειώσεις! Αυτό το έκαναν δις στο ματς οι ποδοσφαιριστές της Φόρεστ.

Η πρώτη στο 49' στην αντεπίθεση με τον Μέρφι που την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Λόλεϊ κι εκείνος δεν αστόχησε για το 0-1. Και στο 77' ο σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε δημιουργός. Ασίστ του Λόλεϊ, ο Γκρέιμπαν δεν έχασε την ευκαιρία και «εκτέλεσε» από κοντά τον Ράντολφ για το 0-2.

Μίντλεσμπρο: Ράντολφ, Σότον, Αγιάλα, Φλιντ, Φρεντ, Χάουσον, Σαβίλ, Μπέσιτς (61' Κλέιτον), Ντάουνινγκ, Χάγκιλ (60' Ασομπαλόνγκα), Μπρεϊθγουέιτι (61' Γκεστέντε).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάντιλιμον, Νταρίκουα, Ντόουσον (37' Φιγκεϊρέδο), Φοξ, Ρόμπινσον, Κόλμπακ, Γουότσον, Ντίας, Καρβάλιο (83' Όσμπορν), Λόλεϊ, Μέρφι (72' Γκρέιμπαν)

Διαβάστε επίσης

Δύσκολη έξοδος για Ντουντελάνζ και Μπέτις

Δύσκολη έξοδος για Ντουντελάνζ και Μπέτις

Δυνατές αναμετρήσεις για τις αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Europa League. Εκτός έδρας μάχες με Ρασίνγκ Ουνιόν και Ατλέτικο Μαδρίτης για Ντουντελάνζ και Μπέτις, κόντρα στην Κιέβο η Μίλαν.

Μίλαν-Κιέβο Live ενημέρωση

Μίλαν-Κιέβο Live ενημέρωση

Παρακολουθήστε σε live ενημέρωση στο gavros.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Δύσκολη αποστολή

Δύσκολη αποστολή

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, η Ντουντελάνζ αγωνίζεται στην έδρα της Ρασίνγκ Ουνιόν για την 8η αγωνιστική (07/10, 19:00).