Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδί η συγκέντρωση μας»

«Κλειδί η συγκέντρωση μας»
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 10:02

Σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Γιασίν Μεριά, ενόψει των δύο αναμετρήσεων της εθνικής Τυνησίας με την Νιγηρία για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού κάλεσε τους συμπατριώτες τους να τους στηρίξουν στο πρώτο ματς με την Νιγηρία, ενώ υπογράμμισε ότι το κλειδί για τις προσεχείς αναμετρήσεις είναι η συγκέντρωση εκείνου και των συμπαικτών του.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Μεριά θα παίξει με την εθνική ομάδα της χώρας του κόντρα στην Νιγηρία στις 13 και στις 16 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να πάρουμε μία πειστική νίκη, κόντρα σε έναν αντίπαλο (σ.σ. Νιγηρία) που υποφέρει στην άμυνά του, κάτι το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Το κλειδί για τις προσεχείς αναμετρήσεις είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και στα δύο ματς. Ο κόσμος πρέπει να βρίσκεται δίπλα μας, ώστε να μας βοηθήσει να προκριθούμε στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα».

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε δις ο Μπεν! (vid)

Σκόραρε δις ο Μπεν! (vid)

Ο Κομωριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα σημείωσε και τα δύο τέρματα της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στο Μαρόκο.