Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη για τη Ντουντελάνζ πριν τον Ολυμπιακό

Νίκη για τη Ντουντελάνζ πριν τον Ολυμπιακό
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 20:55

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Ντουντελάνζ κόντρα στην Νίντερκορν για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League επικράτησε με 4-1 της αντιπάλου της και έτσι επέστρεψε στις νίκες όσον αφορά το πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ντουντελάνζ «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 12’ ο Κουτούριερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους όταν η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή και με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 29’ ο Τουρπέλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 42’ ο Κρούσκα με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε τις βάσεις για μια εύκολη νίκη για την Ντουντελάνζ.

Χαρακτηριστικό τις ανωτερότητας των γηπεδούχων ήταν το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και μάλιστα την συνδύασαν με γκολ. Ο Χολ έκανε το 3-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος όπως είναι λογικό και οι δύο ομάδες έριξαν λίγο το τέμπο, με την Ντουντελάνζ να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει Ολυμπιακού. Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν και άλλο τέρμα, με τον Τουρπέλ να κάνει το σουτ από τα 35 μέτρα στο 70’ και να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Έτσι αγωνίστηκε η Ντουντελάνζ:

Ντουντελάνζ: Φρίσινγκ, Φαστ, Κρούσκα, Ιμπραϊμοβιτς (72' Άγκοβιτς), Σινάνι (86' Πόκαρ), Κουτούριερ, Ντα Κρουζ, Γιορντάνοφ, Πρεμπέι, Μελισέ, Τουρπέλ (83' Πέρεζ)

Νίντερκορν: Φλάους, Μάρτινς, Κάραγιερ, Χολ, Γκόρμπον, Ραμντένοβιτς, Βόγκελ, Τιλ, Φρανσουά, Ντε Αλμέιδα, Τόρες

Διαβάστε επίσης