Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ιγκουαΐν καλύτερος σέντερ φορ στον κόσμο»

«Ο Ιγκουαΐν καλύτερος σέντερ φορ στον κόσμο»
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 - 18:54

Την Κυριακή το βράδυ υπάρχει το ντέρμπι ντέλα Μαντονίνα, ανάμεσα στην Ίντερ και την Μίλαν. Μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες που εδρεύουν στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Με τον βετεράνο Ιταλό επιθετικό Πάολο Ρόσι να κάνει την ανάλυσή του για το ματς και τους παίκτες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο, μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport».

Με τον Ρόσι να τονίζει ότι: «Εξαιρώντας τον Μέσι και τον Ρονάλντο, επιλέγω τον Ιγκουαΐν. Μπορεί να σκοράρει τόσο μέσα όσο και έξω από την περιοχή, να παίξει για την ομάδα και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις. Έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από τον Λεβαντόφσκι, τον Αγκουέρο, τον Κέιν, ενώ Νεϊμάρ και Καβάνι δεν είναι κλασσικοί σέντερ φορ».

Ο βετεράνος Ιταλός επιθετικός μίλησε και για τον Κουτρόνε: «Μου αρέσει γιατί είναι κανονικός επιθετικός και είναι πάντα στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή. Είναι 21 ετών και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν».

Σχετικά με το ντέρμπι ντέλα Μαντονίνα συμπλήρωσε ακόμα: «Όπως χάσει το ματς, θα μείνει πολύ πίσω σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία και τους στόχους του στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Το Μιλάνο στα δύο!

Το Μιλάνο στα δύο!

Το «ντέρμπι ντέλα Μαντονίνα» το βράδυ της Κυριακής (21:30) ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν είναι ματς αποδείξεων.