Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δώρο» της Μπέτις στον Θρύλο!

«Δώρο» της Μπέτις στον Θρύλο!
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - 22:05

Μεγάλο «διπλό» στο «Σαν Σίρο» πανηγύρισε η Ρεάλ Μπέτις! Οι Ανδαλουσιανοί νίκησαν 2-1 τη Μίλαν στο Μιλάνο, για την τρίτη αγωνιστική του Europa League, έφτασαν τους επτά βαθμούς στον όμιλο του Ολυμπιακού και «σκαρφάλωσαν» στην πρώτη θέση.

Οι «βερδιμπλάνκος» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση από το ξεκίνημα ως το φινάλε και κυριάρχησαν απόλυτα κόντρα στην ιταλική ομάδα. Μάλιστα, είχαν σε τρομερή μέρα τον Λο Σέλσο, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και μία ασίστ! Πιο αναλυτικά, οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ στο 30', με τον Σανάμπρια, έκαναν το 2-0 στο 54', με τον Λο Σέλσο και, παρότι δέχθηκαν γκολ από τους Μιλανέζους στο 83' και συγκεκριμένα από τον Κουτρόνε, έφυγαν με τη νίκη από την Ιταλία.

Έτσι, λοιπόν, σε περίπτωση που η ομάδα του Κίκε Σετιέν κερδίσει εκείνη του Τζενάρο Γκατούζο και στην Ισπανία, για την τέταρτη αγωνιστική στη διοργάνωση, θα βοηθήσει τον Θρύλο να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την επόμενη φάση.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα...

Μίλαν: Ρέινα, Καλάμπρια, Λασάλτ, Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Μπακαγιόκο (46' Σούσο), Μπίλια (80' Μπερτολάτσι), Μποναβεντούρα, Καστιγιέχο, Μπορίνι (46' Κουτρόνε), Ιγκουαϊν.

Ρεάλ Μπέτις: Λόπεθ, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Μαντί, Κανάλες, Καρβάλιο (90'+2 Φεντάλ), Μπαραγκάν, Φίρπο, Λο Σέλσο, Σέρχιο Λεόν (67' Τέγιο), Σανάμπρια (79' Μορόν).

Διαβάστε επίσης