Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδίκησαν κατάφωρα την Νότιγχαμ (vid)

Αδίκησαν κατάφωρα την Νότιγχαμ (vid)
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - 21:26

Την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη μέσα στο «Έλαντ Ρόουντ» του Λιντς έχασε η Νότιγχαμ. Η Φόρεστ ήταν μπροστά στο σκορ από το ξεκίνημα του ματς, αλλά στο 82' ούτε ο ρέφερι της αναμέτρησης, ούτε ο δεύτερος βοηθός δεν είδαν το χέρι που χρησιμοποίησε ο Ρουφ της Λιντς για να πετύχει το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτό τον τρόπο δεν άφησαν την ομάδα του Καράνκα να πετύχει μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, την άνοδο στην Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ μετά τη σέντρα του Λόλεϊ και την κεφαλιά από τον Ρόμπινσον (0-1). Ένα γκολ που άλλαξε τα δεδομένα στο ματς και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να ελέγξουν το ματς και να το φέρουν στα μέτρα του. Η Λιντς πίεσε μετά το 0-1, αλλά δεν μπορούσε να βγάλει ευκαιρίες. Η Νότιγχαμ αμύνονταν σωστά και κρατούσε το προβάδισμα χωρίς να κινδυνέψει! Διότι παρότι η ομάδα του Μπιέλσα είχε την κατοχή της μπάλας, έκανε μόλις τρεις τελικές.

Κι έτσι φτάσαμε στη φάση του 82ου λεπτού όταν και ο Ρουφ σκόραρε με το χέρι, με τους Άγγλους στη μετάδοση να σημειώνουν πως ήταν «handball», αλλά ούτε ο ρέφερι ούτε ο δεύτερος βοηθός το είδαν. Αποτέλεσμα να τελειώσει το ματς ισόπαλο 1-1 κι από ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος, να χάσει η Νότιγχαμ μια πολύ σπουδαία νίκη!

Λιντς: Πίκοκ-Φέιρελ, Άιλινγκ (25' Πιρς, 65' Κλαρκ), Γιάνσον, Κούπερ, Ντάλας, Φίλιπς (65' Σαΐζ), Ερνάντες, Φόρσοου, Κλιτς, Αλιόσκι, Ρουφ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παντίλιμον, Νταρίκουα, Φιγκεϊρέδο, Φοξ (51' Ντόουσον), Ρόμπινσον, Γκουεντιούρα, Κόλμπακ, Κας (87' Ντίας), Καρβάλιο, Λόλεϊ (69' Όσμπορν), Γκράμπαν.

Διαβάστε επίσης